Kalau harimau sudah hilang taring, maka si rusa pun menari-nari keriangan

Thursday, 8 December 2011

Nazmi? Fenomena TsuNazmi? Gila ke apa?

Wajah kesayangan hamba




Akhir-akhir ini, negara telah dilanda semacam fenomena yang dipanggil TsuNazmi. Walaupun aku rasa sebenarnya takdelah gelombang mana pun. Biasa je. Apalagi kalau bukan gelombang yang dicetuskan manusia bernama Nazmi Faiz Mansur.

Umur baru 17 tahun tapi dah tunjuk belang kat abang-abang senior dia. Kalau kat asrama mahu kena orientate dengan senior sebab melebih-lebih.

Gol ke-7 tercantik dunia? Apa gila si analisis bola tu? Tak masuk website FIFA pun? Cuma masuk website bangang yang banyak sebar berita bangang.

Kemudian dia nak dibeli skuad ATM dengan bayaran gaji RM20,000 sebulan. ATM ni pun satu, punyalah budak lagi. Takkan nak diletakkan training ganas-ganas? Buat rugi je beli budak ni.

Tapi budak ni pun satu bangang. RM20,000 sebulan. Siapa nak bagi? Dahlah SPM tak ambik lagi. Orang lain degree hempas-pulas, takdenya dapat gaji macam tu sebulan. Bangang. Lepas tu sombong pulak cakap nak tunggu tawaran luar negara. Nak tunggu sapa beli? Barcelona? Baik mimpi jelah.

Yang menambah pelik, bila ada orang samakan si Nazmi ni macam Kaka. Janganlah jadi bangang wahai orang Malaysia. Park Ji Sung dah main berapa lama kat Eropah pun takde siapa kata dia macam Kaka. Ni kan lagi orang Malaysia yang tak tahu main bola. Main telur powerlah.

Sekarang semua orang, lebih-lebih lagi perempuan sibuk letak profil picture gambar budak tak mummayiz ni. Heh. Dasar perempuan. Bukan reti tengok bola. Tapi tahu nya tengok telur si pemain bola. Apesal tak letak gambar Tami Arasu?

Pada aku, Nazmi tak power mana. Sama bangang dengan player Malaysia yang lain. Cuma budak ni level bangangnya tak sama dengan Fakri. Lagi satu pada aku, budak ni satu lagi produk yang bakal gagal bila dah jumpa perempuan. Sama macam Zaquan, Zafuan, dan yang terbaru, si abang muka Jepun Kerol Fami.

Tak percaya? Tengoklah nanti kalau ada artis seksi maut nak ajak kapel. Ptuih!!!....





59 comments:

azfar hranica said...

nice bro! ayat sokernet tu. ATM pun bangang jugak berlambak kem ATM kat seluruh malaysia ni baik buat akademi bola ATM je untuk asah bakat anak2 tentera ni tak,sibuk nak bawak masuk player2 luar dahtu habiskan duit untuk player yang maen level bangang,askar pangkat kolonel gaji baru 3000 tapi budak bola yang xde pendidikan tinggi dan main level bangang dapat gaji besar 20000 benda ni patut dijadikan isu penat anggota ATM berkhidmat untuk negara tapi pemain bola yang tak menyumbang apa2 dibayar gaji yang langsung tak setimpal

anas said...

selalunya gaji org yg berbakat nie mmg tinggi .... psl bkn sume org ade bakat

Anonymous said...

-admin nie bangang jugak ek.... bgus la dia x msuk ATM.. bukan psl gji mungkin dia tkut permainan dia down mse main ngan ATM...
-coz dr segi trainig mybe lain dan nk wakil negara mungkin mudah klu di harimau malaya..kirenye dia nie main utk negara la bukan wang ringgit..eceh ...
- coz rmi player muda main kat negeri ngan klub susah nk masuk skuad kbngsaan...mungkin ada tpi x rmi wlupun berbkat bangang cam admin ckp..
-dia stuju ke klub luar bukan nk tunggu barcelona (bangang btol la admin nie) tpi skurang2xnye dpt la offer klub kat indon yg mmg liga diorg lagi power dr liga bangang malaysia... coz pd pendpt nazmi sendri , spe yg main kat klub luar nie KOMPEM bley main utk skuad negara..
- satu lg bab nazmi ngan kaka tu..bangang btol la admin nie..diorg sume x ckp pun yg nazmi nie main mcm kaka..cume MUKA dia aje ade ckit same... nak bandingkan park ji sung ngan kaka mmg x sama muka dia...sama dr segi muka bukan sama dr segi permainan BANGANG..
-tu je la yg bab nazmi x power tu aku stuju jgak la...cume dia nie pndi kwl bola , relax dlm game tu je ,(mmg takde pemain mlysia yg first time main, bgus mcm dia) x power ke tu...ntah la.. cume skang nie org mcm2x ksi publisiti gegiler kat dia takut lps nie down..
-kat mlysia nie rmi penonton dr penyokong... tu yg mmcm komen bangang kuar..yg pompuan , gedik jugak nk komen psl bola...wlupun komen BANGANG nk mampus.
-Sekian wassalam ../// ..slm 1 mlysia..

Anonymous said...

MMg btol pun ape blogger ni ckp..kang dh up sket mule la clubbing and cari pompuan seksi amek gmbar sampai terbelah belah dade tu ha...setakat goal tercantek ,xpayah nak bangge sgt la..ranking FIFA malaysia pun kite kalah ngan singapore an d Indonesia..ape hal...

Anonymous said...

1. orang kata muka dia macam kaka, ape kene mengene dengan park ji sung?ke muke lu macam drogba orang tak puji?
2. die tak kata pun nak pergi barcelona @ team2 hebat, dia kate pergi indon pun ok je. lu kot yang teringin nak main dengan barcelona?jadi budak buat milo pun belum tentu
3. lu jeles ke pompuan tak letak DP muka lu?kah3

tengok lu punya post ni, macam lepas menang aff cup baru sibuk nak sokong bola malaysia..WTF???

Harimau Luka said...

Aku sokong lepas Malaysia menang AFF? Lu silap bradah. Lu silap. Aku dari zaman Liew Kit Kong. Zaman mana korang sibuk tengok Brazil, sibuk pakai baju France. Bangang!

gardiespencinta said...

wahai cek admin blog nie...aq rase koe 2 org dari negara bangladesh la....sbb 2 koe kutuk2 fakhri koe kutuk2 nazmi....koe kutuk sumee pemain malaysia...da sah2 koe dari nnegara bangla....ataupown koe nie keturunana indonesial....sape yg kutuk2 pemain MALAYSIA nie mmg BANGANG....korunk sedar2 la diri 2....aq rase lagi bagos nazmi drpd korunk...atau korunk jeles sbb x dpt jd cam nazmi....suka hati de la nk ambek spm ke x....de sendiri ckp yg de akn ambek spm 2 taun dpn...korunk jgn jatuhkan martabat pemain MALAYSIA baek korunk pndh negara BANGLADESH lg bagos

Anonymous said...

hahaha... mmg bangan lar admin blog ne... ak taw ko dengki ngan dye... ko xleh jd mcm pemain malaysia tp xyahlah kata2 mcm tu.. korang ingt korang dh baik sgt ke??? pkir lar wey.. kalau korang rase korang btl2 bgs.. tunjukkan la wei.. bkn mngata ke org jew... ad bran ke x???

Anonymous said...

satu lagi blogger murah nk cari traffic masuk blog..nama pun tak berani publish...ko sape bro nk judge orang. kalau stakat buat blog nak kutuk orang sendiri, lupakan la. baik ko tulis dalam diari jer. tak pasal2 kena sumpah seranah ngan orang. lagi satu gambar rimau tu, baik ko tukar letak gambar kambing jer bro ,sebab content blog ko pun macam kambing!

Anonymous said...

adoi...yg ko cite lebat ni mcm bgus maen bola??ko igt senang ke nk maen dpn penyokong yg ramai..klu sume org mcm ko mmg hancur r team yg maen tu...kite patot skog team kite,jgn jad lalang...time menag bru puji,time kalah kutuk gile2...ko cite mmg terang2 mnampakkan BANGANG nye ko....

Anonymous said...

blog org yg paling bodoh penah aku bace...xtaw sejarah, xbace berite sdap2 je tulis cmni...ko jeles trok sgt ni...lutut longgaq ka xleh men bola smpai tuleh abeh cmni?sapot la sket bro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ko jgn sembang la admin woi.. ckp mcm taik besar dr jubor... hahahaha.. bodoh pnya statement.. kaki bangku..!!

Anonymous said...

ape motif ko nk jatuhkan dia??
terer ke x terer ke nazmi tu ade jgk jasa kt negara..ko tuh ape jasa ko hah??
taip2 entri semata-mata nk jatuhkan org..haishhhh damn it la..jgn nk menonjol sgt sikat dengki tuh.

Anonymous said...

admin blog ni sembang lebih... SAME BANGANG NGN KRNGAN YG KO TULIS TU... ak taw ko dengki kn sbnr'y ngn nazmi tu... bru 17 thun, xamik spm da ad 30k n dpt plak twrn 20k sbln... ko reti men bola ke mcm dye?? wkil kebngsaan, state, skola?? ap2 pn ak stuju yg pat last tu je... hope xde mne2 awek or artis pompuan kcau nazmi ni smpi hlg fokus men bola,...

sulfitriany said...

budu gila punya admin... spatutnya kaw sapot team malaysia.. kalik kaw ne not malaysian kan, pendatang asing kalik yg merempat bawah jambatan, n carik publisiti murahan... nmpk sgt org tak bpendidikan... saya tumpang simpati kpda anda....

Anonymous said...

HAHA..SATU KE AKU NAK CAKAP..ADMIN BLOG NIE ADE P.H.D YG TAHAP BABUN MENGAWAN..HAHA..TAK HABIS2 NAK JATUH KAN ORANG JE..

Anonymous said...

aku tak suka admin nie . bodo . bangang . tk dak otak . tk bleh pkir .bajet bgus lg drpd nazmi tue .

Anonymous said...

admin blog ni tahu pasal bola ke x?? da la eje nama player2 bola pun merangkak - rangkak lagi..
buduh betul..yang dengki sangat tu kenapa?? ada astro arena kan?? pergi tonton balik semua perlawanan bolaa,pastu ingat tau nama diaorang betul2..buat malu malaysia je..patutla pakai topeng..hudus perangai, muka gamaknya double triple hudus.. support la players malaysia sikit der

Anonymous said...

ADMIN BODO. ADMIN BODO. ADMIN BODO BANGANG. tkdak otak. hahaha . ADMIN NIE elok pegi mampos ja !

Anonymous said...

https://www.facebook.com/fique87reddragon

ni facebook lu ke bro?

Anonymous said...

kepada admin blog ni , saya rasa anda dah cukup matang untuk berfikir atau anda memang budak bawah umur ? Jangan menggunakan blog untuk menjatuhkan orang dengan sebegitu sekali . Anda mungkin akan menyebabkan fitnah kepada orang lain . Kenapa perlu gunakan perkataan "bangang" ? adakah anda terlalu bagus untuk berkata sebegitu ? saya rasa malu dapat jumpa blogger seperti anda :) dan kenapa perlu kaitkan pasal perempuan ? suka hati merekalah nak letak gambar nazmi tu . Adakah ianya menyusahkan anda ? terus terang saya cakap , blogger yang macam anda , yang hanya tahu menjatuhkan orang ni adalah orang yang sangat tak matang :) anda marah saya berkata macam tu ? anda patut terima dengan apa yang saya kata kan . anda tahu tak ? dengan apa yang anda post ni , menimbulkan kemarahan orang ramai . bukan setakat tu je , itu sudah menunjukkan anda sangat mencemburui bakat yang ada pada nazmi ni :) anda perlu ingat , setiap orang lain bakat yang ada pada diri mereka termasuk anda . Binasa kalau mencemburui bakat orang lain . sebab ini semua bisikan syaitan laknatuallah . saya harap anda akan jadi blogger yang lebih profesional dengan kata-kata yang baik dan nasihat yang boleh dijadikan pengajaran kepada blogger lain dan pembaca blog anda lepas ni . Terima kasih :)

Anonymous said...

woi blogger woi...kalo ko x rse gelombang tu skalipn..sapa yg ksah..nazmi jd mcm tu pn sbb bakat yg ada kat dy..yg ko nk sbuk sngt apsal...smenjak dy jd pemain yg d sebut-2 masyarakat, dy gnggu fam ko kew...ke ko nie saja-2 nk dpt perhatian sbb x de org nk ambl peduli kat ko kn....hha...bengap pnya blogger

Anonymous said...

nazmi 2 sekurang2nya dia berbakat dalam bola sepak,,tapi admin ko 2 x berbakat nak jadi blogger,,ko dengki dngn dia,kau snggup create blog ni semata2 untuk hina dia jaaa,,,SENGAL PUNYA BLOG!!!!!

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

puake betol kann kau ! puihhh , kau jeles ape gnn kejayaan Nazmi ? ptot skong die , die dpt jugak wakil team malaysia ,kau ade ? takde kan ? so tak yah nak berlagak n nak ktuk die , huh ! ntah2 kau tuh nguk bola un tak reti :P

Harimau Luka said...

Lu orang cakap aku oenakut nama, yang lu orang penakut jugak pakai Anonimes apesal?

Atauu..

Kalian cuma tahu guna Facebook untuk main Poker atau add awek-awek tayang lurah dada. Kan?

Lancau.

Unknown said...

muka lu ni sama macam budak ni la sial..

https://www.facebook.com/fique87reddragon

~Yasmin Irdina~ said...

woi!kau nk kutuk pemain kite apahal?>???xde keje ke?aku thu...kau kutuk diorg sbb diorg ade bakat...kau xde kan???kau jeles...kau xde bakat kn??/bakat kau xsehebat diorg...bakat kau lgsg xde kot...kau jeles....kau x dpt wakil malaysia cam diorg..

Noor Ain (CaHaYa MaTa) said...

salam, niey apa kta kat org....x baik lah....niey org islam ke x niey??

aida hashim said...

Melayu punya masalah terbesar adelah kuat dengki

sweet lolypop said...

engkau..kalau tak suka pemain bola sepak malaysia, pi negara lain la wey ! tak payah nak kutuk-2 orang!sedar kau tu siape !!

@taufiqhelios said...

haha...taktik nk naik trafik je lebih blog yg mcm ni...ptuiii!!!

S Y [A] Z A said...

Aku syak admin ni pengecut tahap giga kot. Nak khianat org ce tunjuk muka kau terang-terang sikit. ALLAH TAK SUKA HAMBANYA YANG SUKA MENJATUHKAN ORANG LAIN. SEMOGA ADMIN NI MENDAPAT HIDAYAH DAN PETUNJUK DARI ALLAH. ALHAMDULILLAH SI NAZMI DAPAT PAHALA FREE DARIPADA APA YANG KAU BUAT NI.

ikangmakangkucing said...

ni tak lain tak bukan nak naikkan rating blog la ni... baru buat blog 1st post dah kutuk orang..aku tak kisah la sama ada dia tu player malaysia ke sape ke, tapi kalau bab ambik shortcut untuk capai matlamat ni bukanlah tindakan bijak.. harimau patah taring patut pun patah taring..patah taring sebab otak singkat.

shah said...

ADMIN, AKU RASE KAU NI ANAK HASIL SUMBANG MAHRAM LA..

xox said...

apasal admin nie BANGANG sgt.. budak tu pn ble pikir, msuk ATM tau kekal HM, mana lebih baik, kalo msuk ATM pas tu x perform, APA BANGANG admin nie, ada ATM nk bayr gaji lg,budak tu kecil lg kena pendedahn luar, kalo setakat dlm negeri nk p mana, APA BANGANG admin nie... kalo x tau bola MALAYSIA jgn cakap. berambus..
setakat nk popular blog lu p BUTUH lu

aienda said...

gile PSYCHO mamat BANGSAT nih!! macam harrrrrrrremmmmjadaahhh je ko kan?! ptuihhhh!!!! macam la bagOS sangat ko tu nak kutok2 org.. KALO KO TU ORANG MESIA.. ko patot BANGGA la sebab die da harumkan nama NEGARA ko! NI TAK... ko plak nak BUAT TAIK kat negara sendiri... kot ye pon ko jeles tahap gaban ngan orang ni.. TAK PAYAH la sampai nak memperBODOHkan diri sendiri...


SEKIAN!!!!

Mira Love said...

hahah.. ala.. da dengki tu ckp dengki.. kalau un Nami b'lagak, at least dose die xde la besar mane kalau nk dibndingkn dgn dose kau yg duk ngutuk2 org.. ape la. x puas ati ckp la dpan2 ngan Nami. ade brani ?? ko ckp die x mummayiz. ko yg ngutuk2 die nie, mummayiz sgt la. matang sgt la nie konon nye.. weh, kalo akademik die x seberape la, die x masuk SSBJ tau. die masuk skolah cikai2 je.. Ape ko ingt SSBJ tu skolah sukan, dorang x amek port pasal akademik. Bukn calang2 orang bole mas0k. And just so u know, kat Twitter, Nami nie pnah jdi world trend for 2 weeks ko tau. Kalo die x hebat, xkn bole jd camtu. Get a life la wey. Taubat bnyk2. Ko ngutuk2 die, ape ko dpt ?? Smpai bile2 kekal kat lam nerake ko tau.

ps: Nami langsung x same dgn ape yg ko tules.. Berlagak ?? I think the only one yg berlagak kat sine, ko je.. Kacak, sekacak topeng sy.. huh. kal0 kacak kat luar, ati busuk xde gune. wassalam.

Cebagoo Market said...

tumpang lalu~
Nak menang jersi percuma?
Like FB page kami, follow blog kami~
FB https://www.facebook.com/cebagoomarket

Blog http://cebagoomarket.blogspot.com/

Encore86 said...

Untuk pengetahuan semua, blogger ni seorang GAY yang cintanya ditolak mat bangla. Pastu dia minat gila kat nazmi n fakri.. Sila pergi mati la blogger murahan... Mak ko mesti menangis klau tau ko mcm ni.
dah la gay... Becinta ngn bangla plak.. Haduii

sodbaro said...

Sangat mengguris hati keluarga nazmi
Nazmi tidak ganggu sesiapa...
Mohon ampun dan maaf...

Ayiep Lavera said...

orang tak kata Park Ji Sung macam kaka sebab wajah lain....tak pandai nak beza? one more...aku tau kau cemburu dengan budak ni sebab berkemahiran dalam main bola dan dapat gaji tinggi , mesti kau kaki bangku kan? kan? tak payah nak kritik sangat laa tentang pemain Malaysia. Diorang bukannya bangang yang macam kau ni, ada wakil negara? tak ada kan...so,, kau duduk diam2 fikir baik2.. ==

Raja Ahmad said...

ak tgok tuan punya blog ni mcm sampah je....sampah...tau x sampah....mangkuk tandas pon boleh...x kisah la pa pe pon.....kalo ko teror sngat men bola gi la....ak nak tgok stakat mane ko men....kalo stkat peringkat kg lebih bek la ko men bola ngan lembu.....ko publish la bende2 yg boleh membantu kritikan...ni x ko kutuk pemain....x de wawasan langsung....lebih bek ko kwn ngan katak bawah tempurong je....buat dosa je ko kutuk2 pemain....kalo mu ade komen bernas x pe jgak...ni x mencarut sume kuar.....KO INGAT KO BAGUS SANGAT KE LEMBU @ BABI (skali skala mencarut).....

azfar hranica said...

kenapa u all butthurt ?? dah nak jadi hero ke? yang dihentam nazmi yang korang sakit bontot apa hal?? lebih kentut dari berak pulak

Hanif Idrus Blog said...

nak join!!!!
hahahahah..
dahsyat lu bro...komen tak der insuran!!!
ramai beri komen..
aku punya komen pun tak sebanyak ni...
cayalah..

syuz said...

ko jelous asal??ko jgn kta nk harumkan nama negara,nama mak bpak kop un lum tentu ko harumkan lg.klau dh dok malaysia tuh,uat cra dok malaysia la.xyah nk kutuk owg..ko kre owg len punya bangan je.ko tuh bgusv sgt ker..xde lak dga nme ko kat mane2..stakat tulis blog bgname ko nek xpyah la..!!!!xyah cari publisiti murahan!!!cian xde sape nk byar ko kan,,,!!!!

hafizin joe said...

bro,agk2 a mulot 2...ko owg ape..islam ke pe...2 pon na gdoh...itu hak die r...die punye mase depan...abis mase dpn ko mane...da gelap...patot la jelez 2...2 la anty blaja btol2...jgn jadi pemalas...tgk ,..die star bola...ko star ape...taik kucing ad la...ok la 2 gol tercantik dunia - 7,...setakat ko sepak bola leret je wat pe...kucing boleyy tahan ag....pcl duet 2 bia kerajaan uruskn...taya na msok cmpor hal diowg...dowgnye hal..diowg nye pcl la,..pk beb diri sendiri...pcl spm...ko pkak ke pe..kan da ckp kat tv trg terangan ag yg die ambik taun dpn...pacl muke plak...da ad dlm al-qurankan...mke same dlm dunie nie ad 7 owg...2 la blom khatam alquran ag...ko meng lps jeh kan ckp die blom mumuayiz...klu die umor 17 tahun...ko umor 17+ agak2 da mumayiz ke...klu da msti die da bro...woit...ko ckp die same bangang pemain lain...weyhh..diowg cukup bersyukur la dpt men tok negara..men jage maruah negara...ko bley wat ape jewh...merempit je...adohh...mulot jgn men lps jewh...pk r..

azfar hranica said...

kalau komen korang kata buat cara duduk kat malaysia plak.tapi ayat korang komen tu macam kepala bana dah la cara mengeja pun tak betul orang = owg,BODOH!!! boleh = boley? what the fuck.diorang = diowang?? kalau nak betulkan orang betulkan diri tu dulu.nak jadi hero plak gambar dah la standard lubang taik

Muhammad Hanafi said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Hanafi said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Hanafi said...

hak ala, xyah la wei... aku pantang betul la klu ade org main kutuk2 ni.. tmbh lak blogger ni kutuk hero negara bhai,, lg la panas hati... biar la dia nk pilih mne dia nak main.. itu hak dia, lg satu, aku pminat KAKA derr..agak2 laa. org kate muka dia yg mirip ngn kaka. bknn stail prmainan dia. lain kali selidik dlu la nak kutuk org. dh cukup bukti, dah rse layak sngat, dh rse byk phala, bru la kutuk org..gol dia mmg cntik pun , kau x puas hati asal ?lg satu, ko ingat skola SSBJ ni x kira akademik ke ? SPM pnting gak la weii...nme pn sekolah..adoi~ klu x puas hati sngt meh la dtg SSBJ lwn bola jom...~!@#$%^&

p/s :woi azfar hronica kau support mamat blogger bodoh ni ke ?? x payah la wei, kau pn mmprbodohkan diri kau gak...

kayrules said...

ADMIN BLOG & SUPPORTER BLOG NI MMG BODOH TAHAP DEWA!! TAKDE OTAK, TAK MATANG, BUTA HURUF, BUTA SUKAN, BUTA SENI, BUTA TULI PEKAK B***.. BKN BADAK DAH...DOK DIAM DALAM BILIK MAIN GAME DOTA SUDAH LAH. TAK PAYAH SEBOK NAK TGK BOLA JGK..DAMNN!!!!!!!!! ~selamanya Harimau Malaya..salamanya Malaysia!

azfar hranica said...

m.hanafi : kalau korang 'nak' hak sokong nazmi aku jugak ada hak nak menghentam korang.budak tu muda lagi tak payah la korang nak memuji tinggi ke langit.banyak lagi dia kena belajar jangan terlalu over expectation dari si nazmi tu.tak usah la memuji dia hero negara baik korang puji Ong kim swee lagi bagus.sebab OKS la mastermind semua ni


kayrules : kau tu celik sangat ke? yang kau emo sangat ape hal? kau tu buta diri sendiri nama kayrules pun dah macam GAYRULES

cahaya mata said...

assalamualaikum..1 jela soalan saya..klu awak rase awak layak sgt and lebih terer drpd nazmi, knp x pnh nmpk pun muke awak jadi wakil untuk malaysia ae? tak baik kutuk2 orang camni..awak tu bukan hebat sangat pun..awak buat entry camni sebab awak kelaparan publisiti murahan ke?? kalau camtu tahniah la ye..awak memang dah dapat pun publisiti murahan tu..sekian terima kasih.assalamualaikum..maaf kalau terkasar bahasa..

azfar hranica said...

kepada pengomen perempuan cakap/anda semua langsung tak bleh pakai dan masuk akal.cakap ikut sedap mulut je kalau tak tau lumrah dan hal dalaman bolasepak malaysia ni jangan cuba nak bercakap.cukup malas aku bile kaum hawa diajak bersembang pasal bola.

Polka Fyka said...

WOI PONDAN . tak puas haty pergi lah face to face dengan nazmi tu . yang bebel kat sini kenapa ? cakap je la jealous sebab kau tak ada kaki ! kalau ada kaki pon , maybe ketot . tak boleh tendang bola kan ? hahah . kesian kau .

azfar hranica said...

memang tak boleh tendang bola tapi sekurang2 nya ada otak untuk menghentam mana2 yang tak betul.as a fan kitorang tak nak satu hari nanti si nazmi ni kena culture shock dan terikut2 jejak senior dia yang power main pompuan tapi tak power main bola.
layak ke diberi publisiti berlebihan?? padahal malaysia tak masuk world cup dan piala asia pun.menang kedua2 piala tu apatah lagi.

Danial Afif said...

bodoh giler admin ni!!
kutuk pemain malaysia...
bangang sial!!cuba ko try main...
100 blog pasal ko tak reti main di post kan!!sekurang2nya..dia dapat gak wakil Malaysia!!Yg ko tu duduk rumah!!goyang telur duduk depan Pc..
hina orang!!!perangai cam butoh!!!
gi mampos la!!!
DASAR PONDAN!!!

azfar hranica said...

apa keistimewaan dan wahyu pemain malaysia sampai tak boleh dihentam??
apa ke 'power'an diorang sampai boleh bawak malaysia masuk world cup & piala asia??
dasar bodoh sombong. kamu semua sama lah macam FAM yang tak boleh ditegur dan dihentam atas sifat bangang yang tegar

sweet lolypop said...

x payah nak bangang sangat